Kontakt

Kontakta oss på SU Maskinservice

Teamet

På maskinservice eftersträvar vi ett nära samarbete med dig som kund. Det är extra roligt i de fall kundrelationer blir långvariga och vår expertis inom verkstadsarbete och maskiner kommer till sin rätt. Vi arbetar både ute hos dig som kund och i vår egen verkstad. Det är inte ovanligt att vår seriösa och pålitliga sida kantas av en del humor. Välkommen till oss och vår maskinpark på Maskinservice i Uddevalla!

Är du vår nästa underhållstekniker?

Till SU Maskinservice letar vi nu efter underhållstekniker för arbete med tillsyn, service och underhåll av maskiner i produktion till styrsystem. Du jobbar med såväl löpande underhåll som reparationer och felsökningar och utgår från Uddevalla.Tjänsten passar dig som trivs i en organisation som expanderar och där du arbetar självständigt med goda möjligheter att komma med egna förbättringsförslag. Vi på SU Maskinservice består av en grupp kunniga och sociala individer som gärna arbetar tätt ihop med dig för att kunna stödja dig med dina uppgifter så att vi kan lära oss tillsammans.

Varje år går vår julgåva till Diabetsfonden

För den som drabbas av diabetes är varje dag en kamp. Sjukdomen finns alltid där och den tar aldrig semester. För många drabbade och deras anhöriga är varje dag en kamp för att kunna leva ett så vanligt liv som möjligt. Vi på SU Maskinservice stöttarkampen mot diabetes genom att varje år ge vår julgåva till Diabetsfonden. 

004

Besök oss

Besöksadress
Kurödsvägen 22C
45155 Uddevalla

SU Maskinservice

Följ oss på sociala medier

Copyright © SU Maskinservice AB